fredag 8 juni 2012

Snipp snapp snut så var denna terminen slutHär syns vårt stora fina täcke som vi skall lotta ut på vår Utställning i Träslövsläge i sommar.Nu är våra kurskvällar slut för denna gången. Så vill vi tacka Märit Jacobsson för det fina gaidningen på ditt jobb SCA i Falkenberg som tillverkar Blöjor till både stora o små.Efter det blev det avslutnings fest hos Kerstin Karaus där det bjöds på Hemma gjord Potatissallad, kycklingklubba,skinka, sallad, bröd + det goda knäckebrödet som Kerstin bakar. Och sist men inte minst en Jätte god Tårta o kaffe. Nu skall vi ha en skön sommar med mycket SOL o VÄRME . Sedan stundarUTSTÄLLNINGEN......Tack till Eva J för denna ternin.
Kram alla / Eva K

3 kommentarer:

 1. Tack själva mina tjejer!!!!
  Vi startar ju den 2Aug med höstterminen,,men först så syns vi till utställningen ,,Jorden Runt,,23-29 Juli!!!Kram till Er alla

  SvaraRadera
 2. Tack alla stt ni kom och tyckte det va kul att se mitt jobb . Trevlig sommar till er alla kram märit

  SvaraRadera
 3. Jag vill tacka Er för den fina utställningen, "Jorden runt", som jag har varit och tittat på och njutit av. Jag besökte Er förra året och kommer säkerligen tillbaka nästa sommar om Ni har en utställning då.

  Dollandesign

  SvaraRadera